MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raymzter en Ali B. strijden om prijs

27 augustus 2005 | in Muziek | 3 Reacties

Dutch Mobo Awards De nominaties voor de tweede ‘Dutch MOBO Awards’ zijn bekend. Artiesten als Snoop Dogg, Missy Elliott, 50 Cent en The Game komen meerdere keren voor in de lijst, maar ook nationale artiesten zoals Brace, Brainpower, Raymzter en Jeugd van Tegenwoordig zijn genomineerd.

In de categorie Beste clip Nationaal mogen Ali B. en Brace het met ‘vrienden voor het leven’ opnemen tegen Raymzters ‘Soms kan je maar beter gewoon ja zeggen’. Ali B., Brace en Yes-R zijn ook genomineerd in de categorie Beste Singel nationaal.

Tijdens de Dutch MOBO Awards zijn er prijzen voor winnaars in twaalf categorieën. Iedere categorie kent vijf nominaties. Tot 19 september bestaat de mogelijkheid om te stemmen via de website Dutchmoboawards.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. Rashied
  28 augustus 2005 om 08:48 uur.

  Ali B, is beterrrrr. Raymtzer heeft een agressief imago

 2. Inayat
  29 augustus 2005 om 02:10 uur.

  Valt wel mee, Ali B. is gewoon beter in marketing..Toch?

 3. ronaldo from morocco
  12 januari 2006 om 03:14 uur.

  ALI B, ALI B, ALI B!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats je reactie