MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse atleet wint Pieter Keij Memorial

28 augustus 2005 | in Sport | 2 Reacties

Jamal BalighaDe Marokkaanse atleet Jamal Baligha, lid van AV Zuidwal uit Huizen, heeft zaterdag verrassend de Pieter Keij Memorial gewonnen. Hij versloeg in deze loop over 5000 meter in Dodewaard de Keniaan Vincent Krop in de sprint. Baligha finishte na 14 minuten en 8 seconden. Zijn Afrikaanse concurrent passeerde de eindstreep een tel later. Landgenoot Saïd Kanfaoui van AV Gouda werd derde in 14.24. Naast Baligha en Kanfaoui nam ook de Marokkaan Aziz Bougra en bekende Nederlanders Leontien Zijlaard-Van Moorsel en Boris Dittich deel aan de wedstrijd.

De Pieter Keij Memorial werd georganiseerd ter nagedachtenis van de in november 2004 overleden hardlooppionier Pieter Keij.

Er zijn 2 reacties

  1. mohtafid
    16 november 2006 om 07:29 uur.

    saut ca va je suis un ahtlet du trikiouin

  2. Gundosauj
    29 november 2009 om 05:15 uur.

    Aloha! tij

Plaats je reactie