MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslims ontevreden over media

29 augustus 2005 | in Media | 2 Reacties

Volgens onderzoek van TNS NIPO ervaart een ruime meerderheid (63 procent) van de moslims in Nederland de berichtgeving in de media over moslims als negatief. Acht op de tien moslims vinden dat hun gemeenschap zelf kan bijdragen aan een positieve benadering door de media. Dat blijkt uit het onderzoek Moslims en media uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse Islamitische Omroep.

De Nederlandse Islamitische Omroep presenteerde zich zaterdag jl. in Hilversum. Komende zondag staat de eerste uitzending van deze nieuwe omroep geprogrammeerd op Nederland 1.

Er zijn 2 reacties

  1. WaarvanAkte » Jermaine adviseert Michael
    30 januari 2007 om 09:19 uur.

    […] Haha! Michael Jackson is druk bezig met het opbouwen van zijn muziekcarrière. Maargoed, daar bellen we niet over. We lezen dit goede nieuws namelijk in de laatste regel van een bericht dat eigenlijk ergens anders om gaat, namelijk een advies van Michaels broer Jermaine. Die is van mening dat Michael moslim moet worden, want dat geloof zou hem beschermen ‘tegen alles waarvan hij beschuldigd wordt’. Wij concluderen hieruit dat de geest van Jermaine even wonderlijk is als die van zijn broer. Of hij nu bedoelt dat Michael onschuldig is en de islam hem tegen ongewenste media aandacht beschermt (zoals dat geloof bij vele anderen ook doet), of hij zijn broer schuldig acht en zijn favoriete geloof oppert als middel om van je controversiele driften af te komen, het zal ons aan onze spreekwoordelijke reet roesten. De gezichtsbedekkende kledij heeft Michael in ieder geval al, dus dat scheelt. […]

  2. Frist
    19 december 2007 om 11:34 uur.

    Jow die molsims moeten eeven opbokeeu

Plaats je reactie