MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Blessure Marokkaan leidt tot rechtszaak

07 september 2005 | in Sport | Reageer

OulmersDe blessure van de 26-jarige Marokkaanse verdediger Abdelmajid Oulmers, die vorig jaar met gescheurde enkelbanden terugkwam van een vriendschappelijk duel tussen Marokko en Burkina Faso, is aanleiding voor een rechtszaak tegen de FIFA.

Europese top voetbalploegen willen via een proces geld zien van de FIFA. De clubs, verenigd in de G14, stellen dat ze nagenoeg geen vergoeding ontvangen als ze spelers verplicht afstaan voor interlands van hun nationale team. Oulmers ging, na de wedstrijd die hij speelde voor Marokko, onder het mes en maakte pas in augustus van dit jaar zijn rentree. Charleroi moest opdraaien voor de kosten van de operatie en het herstel en wil deze kosten nu verhalen op de FIFA.

Plaats je reactie