MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse doelman traint bij Telstar

09 september 2005 | in Sport | 2 Reacties

Khalid SinouhDe doelman van het nationale team van Marokko, Khalid Sinouh, zal voorlopig zijn conditie op peil gaan houden bij Stormvogels/Telstar. Sinouh weigerde contractverlenging afgelopen zomer bij RKC Waalwijk omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Hij zit echter nog altijd zonder club, interesse van clubs uit binnen- en buitenland liep vooralsnog op niets uit.

“Coventry City liep puur op het geld spaak”, zei Sinouhs broer en zaakwaarnemer Mohammed Sinouh vorige maand in het Brabants Dagblad. “FC Metz ging niet door omdat Khalid met het oog op het WK de Afrika Cup in januari in Egypte wil spelen. Dat hij drie weken niet beschikbaar zou zijn, stuitte op bezwaren. Hij wilde zelf niet naar Diyarbakirspor, terwijl we door NAC Breda aan het lijntje zijn gehouden.” Ook een stage bij het Spaanse Alavés liep vorige week op niets uit. Mohammed benadrukte dat het geen optie voor Khalid is om zich te verbinden aan de club, het gaat enkel en alleen om meetrainen met de selectie van Stormvogels/Telstar.

Er zijn 2 reacties

  1. Maghreb Magazine » Voetballers met twee paspoorten
    10 september 2005 om 02:31 uur.

    […] 09/09/2005: Marokkaanse doelman traint bij Telstar […]

  2. mohamed k
    12 september 2005 om 07:44 uur.

    HOW LOW CAN YOU GO

Plaats je reactie