MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Het Schnitzelparadijs is een kassucces

13 september 2005 | in Film | 3 Reacties

Het SchnitzelparadijsDe romantische komedie Het Schnitzelparadijs van regisseur Martin Koolhoven heeft in vier dagen tijd meer dan 50.000 bezoekers getrokken. Het is de enige Nederlandstalige film die dit jaar in één weekend zoveel bezoekers heeft getrokken. De laatste Nederlandstalige productie die in de eerste vier dagen zoveel kaartjes verkocht, was Shouf Shouf Habibi!. Dat heeft distributeur Independent Films dinsdag bekendgemaakt.

Het Schnitzelparadijs is een verfilming van de roman van Khalid Boudou over een jonge Marokkaanse Nederlander die een baantje neemt als afwasser in een wegrestaurant. Hier wordt hij verliefd op de knappe dochter van de eigenaresse, met alle gevolgen van dien.

Er zijn 3 reacties

 1. L.
  14 september 2005 om 08:11 uur.

  Eeeyy die film was eGt gwn te bommm!! en het was egt vol iedereen moest lachen om die film ikzelf ook! het is egt een aanrader
  Groetjes van a Girl uit Utrecht!

 2. ap
  16 september 2005 om 07:32 uur.

  Die film lijkt me super;ik heb het boek gelezen en die is in ieder geval tha bomb!!!!!!!!!!!!!!

 3. mohamed k
  17 september 2005 om 01:24 uur.

  wij marokkanen zijn altijd een kassucces, duhhhhhh

Plaats je reactie