MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hind op de Arabische toer met Salah Edin

15 september 2005 | in Muziek | Reageer

Salah Edin Vandaag bij Nieuws.NL weer veel aandacht voor de nieuwe CD van Hind: ‘Halfway home’. In het gesprek met de nieuwsdienst vertelt de Marokkaanse zangeres dat ze het nummer ‘Habbaytek besaif’ compleet in het Arabisch heeft gezongen. Ook het refrein van ‘I’ll go on’ is in het Arabisch. De Marokkaanse Salah Edin neemt de Arabische rap voor zijn rekening in het nummer ‘In the distance’. Hind heeft bewust niet gekozen voor een commerciële rapper als Ali B. ” Ik zocht naar een iemand die in het Marokkaans kon rappen.” Salah toert met de Wu Tang Clan en Hind zegt het gevoel te hebben dat hij ‘groot’ gaat worden, aldus Hind tegen Novum Nieuws.

Plaats je reactie