MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tentoonstelling ‘Hoofd, Hart en Ziel’

16 september 2005 | in Kunst | Reageer

Tentoonstelling hoofd, hart en zielOp zondag 18 september opent de tentoonstelling ‘Hoofd, Hart en Ziel’ haar deuren om 15:00 uur. Deze tentoonstelling laat werk zien van kunstenaars die een band hebben met Marokko. Het hoofd, het hart en de ziel zijn voor deze kunstenaars het kompas op hun ontdekkingstocht naar hun band met Marokko. Hierin staat hun persoonlijke belevingswereld centraal. De kunstwerken zijn daarom veelal een intieme, directe weergave van een denkproces.

De deelnemende kunstenaars zijn: Latif Aabdaoui, Wafae Ahalouch el Keriasti, Mohamed Benyaich, Maurice van Dalen, Bouchaib Dihaj, Hamid el Kabouhi, Foauzi Laateris, Guido Lippens, Younes Rahmoun en Aline Thomassen. De tentoonstelling is van 18 september t/m 23 oktober 2005 te bezichtigen in de Artoteek in Schiedam.

Plaats je reactie