MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Weer Mobo Award voor Ali B.

26 september 2005 | in Muziek | Reageer

Ali B. en BraceAli B. (Ali Bouali) heeft vanavond in Amsterdam net als vorig jaar een Mobo Award gewonnen. De rapper nam tijdens de tweede editie van de Dutch Mobo Awards, samen met Brace (Rachid MacDonald) de prijs in ontvangst voor beste nationale single: ‘Leipe Mocro Flavour’. Ook wonnen zij de prijs voor de beste clip: Hartendief. Vorig jaar ging Ali B. naar huis met de prijs voor beste urban act nationaal. Mobo staat voor Music of Black Origin, muziek van zwarte origine.

Brainpower werd gekozen als beste live artiest en DJ Chuckie mocht opnieuw de prijs in ontvangst nemen als beste club dj. Het beste album werd gemaakt door K-Liber met Schuurpapier en de beste doorbraak was van de Jeugd van Tegenwoordig. De show wordt volgende week uitgezonden op tv door BNN.

Plaats je reactie