MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Slachtoffer moet schade aan bus betalen

01 oktober 2005 | in Maatschappij | Reageer

Twee weken geleden kwam de 23-jarige Reda Bouyaghroumni in België om het leven nadat hij werd aangereden door een Lijnbus. Het ongeluk was volgens de familie van Reda te wijten aan de smalle tramhaltes. ,,Als het druk is, moet je daar wel op de busrijbaan stappen. Reda zette één stap verkeerd en werd aangereden”, zegt zijn zuster Naziha. Hij overleed even later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen en werd in die week begraven in Marokko.

Alsof dat niet erg genoeg was kreeg de familie deze week een brief van de verzekeringsfirma, waarin stond dat ze de schade moesten betalen aan de bus die Reda aanreed: Reda krijgt vijf dagen de tijd iets te laten weten, zodat de veroorzaakte schade vergoed kan worden. ,,Uit het officiële verslag bleek dat het slachtoffer zwaargewond was”, is het antwoord van de verzekeringsmaatschappij op deze blunder.

Plaats je reactie