MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opening Kunstmarokkanen uitgesteld

07 oktober 2005 | in Kunst | Reageer

De opening van de tentoonstelling Kunstmarokkanen in Post CS is tot volgende week vrijdag uitgesteld. De aannemer kan de onderste etage van het oude TPG-gebouw aan de Oosterdokskade niet op tijd opleveren.
De opening stond eigenlijk voor vandaag op de agenda. Kunstmarokannen toont tien jonge Nederlands-Marokkaanse kunstenaars, die sinds september in zeven grote steden exposeren. Debatten over beeldende kunst en de nieuwe samenleving maken de manifestatie compleet. De opening zal alsnog plaatsvinden op vrijdag 14 oktober om 17.30 uur.

Plaats je reactie