MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse international naar Feyenoord?

11 oktober 2005 | in Sport | 2 Reacties

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord belangstelling voor de Marokkaanse international Youssef Safri. De 28-jarige verdedigende middenvelder komt sinds medio 2004 uit voor Norwich City en speelde eerder voor Raja Casablanca en Coventry City. Feyenoord is al langere tijd op zoek naar een defensieve middenvelder. Safri zou ruim anderhalf miljoen pond moeten kosten. Overigens moet Norwich City het waarschijnlijk enige tijd stellen zonder hem. Afgelopen weekend liep Youssef een liesblessure op bij de wedstrijd van het Marokkaans elftal.

Er zijn 2 reacties

  1. Benni
    12 oktober 2005 om 12:43 uur.

    wel goed spellen he admin 😉

  2. faouaz
    29 oktober 2005 om 11:15 uur.

    hey wie is de asistent trainer van marokko en sinouh moet gwoon terug nar marokko en zairi basis en bousabon

Plaats je reactie