MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen kampen voor migranten in Marokko

13 oktober 2005 | in Politiek | Reageer

De Marokkaanse minister voor Communicatie, Benabdallah, heeft vandaag in Parijs bekend gemaakt dat Marokko niet bereid is doorgangskampen op te zetten voorAfrikanen die illegaal naar Europa proberen te komen. Benabdallah beschouwt Marokko niet als het direct getroffen gebied. De bewindsman verweet Europa het migrantenprobleem op Marokko en andere Noord-Afrikaanse staten af te schuiven. Muren kunnen de stroom illegalen echter niet tegenhouden, stelde hij.

Plaats je reactie