MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hollandse cultuur naar Marokko

13 oktober 2005 | in Kunst | 1 Reactie

De 400-jarige betrekkingen met Marokko worden dit najaar in dat land gevierd met het Nederlandse culturele programma ‘Art en Tour Pays-Bas le Maroc’. Het veelzijdige programma omvat onder meer muziek, literatuur en beeldende kunst. Art en Tour Pays-Bas le Maroc’ is een initiatief van het Fonds Amateurkunst en Podiumkunsten (FAPK), de Mondriaan Stichting en het Nederlands Literair Productie- en Vertalingenfonds (NLPVF) en wordt uitgevoerd in opdracht van de ministeries van OCW en Buitenlandse Zaken.

Er is 1 reactie

  1. Wim Janssen
    14 oktober 2005 om 07:40 uur.

    Bij ” hollandse cultuur” krijg ik angstvisioenen van Frans Bauer en patatje oorlog.
    Holland;noord en zuid zijn provincies van Nederland.
    Nederlandse cultuur (Pays-Bas) lijkt mij een betere term.

Plaats je reactie