MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hind bezoekt virtueel hotel Habbo

16 oktober 2005 | in Muziek | 2 Reacties

Op vrijdag 21 oktober tussen vier en vijf uur ’s middags stapt zangeres Hind als eerste Nederlandse artiest op het virtuele podium van Habbo Hotel. Habbo Hotel is een online ontmoetingsplaats voor tieners en jonge volwassenen, waar ze als een virtueel karaktertje, een Habbo, kunnen rondlopen en nieuwe vrienden ontmoeten. Ook Hind zal voor de gelegenheid als Habbo inloggen en tijdens persconferenties in het Theater van het Hotel de vragen van haar fans beantwoorden.

Het thema van Hind’s huidige single ‘Give Me A Sign’, afkomstig van het album ‘Halfway Home’ loopt als een rode draad door het event. De Habbo’s kunnen Hind tussen 12 en donderdag 20 oktober vanuit hun kamer een teken – ‘sign’ – geven en daarmee kans maken op een bezoek van de zangeres in hun eigen virtuele huiskamer. Daarnaast staat ook een bezoek aan het Theater van het hotel op het programma, waar ze in sessies van 10 minuten zo’n 80 Habbo’s tegelijk zal ontmoeten. Hind kijkt uit naar haar bezoek aan Habbo: ‘Het is een leuke nieuwe manier om mijn fans te
ontmoeten. Het is als een tekenfilm, waar je zelf deel van uitmaakt – en je kunt het ook nog beïnvloeden. In het echte leven klappen fans soms een beetje dicht als ze ineens oog in oog met hun idool staan. Ik kan me voorstellen dat ze in het Habbohotel wat vrijer zijn en veel spontane vragen zullen stellen.’

Er zijn 2 reacties

  1. Samir A.
    17 oktober 2005 om 05:18 uur.

    I love you HIND!!

  2. nadia
    12 maart 2006 om 09:16 uur.

    hooi hind je bent de beste en wat is de website van habbo hotel van marokko?? groetjes nadia

Plaats je reactie