MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders pleit voor totale immigratiestop

17 oktober 2005 | in Politiek | 10 Reacties

Het meermaals met de dood bedreigde Tweede-Kamerlid Geert Wilders pleit voor een totale immigratiestop. Dit om buitenlandse beïnvloeding van moslims in Nederland tegen te gaan. “Het probleem is de pure islam. Daarom is integratie onmogelijk” aldus de ex-VVD’er vandaag in de Volkskrant. Hij pleit ook voor een noodwet waardoor potentiële terroristen zonder vorm van proces langdurig vastgezet kunnen worden.

Wilders was de afgelopen dagen in Israël, waar hij zich oriënteerde op de aanpak van terrorisme in dat land. Volgens Wilders doet Nederland er goed aan het Israëlische systeem van administratieve detentie over te nemen. Dat houdt in dat potentiële terroristen, louter op basis van informatie van inlichtingen- en veiligheidsdiensten, worden vastgezet. Eens per half jaar zou de Hoge Raad, als hoogste Nederlandse rechtscollege, moeten bekijken of de detentie verlengd mag worden. In Israël stemt het Hooggerechtshof in de meeste gevallen in met verlenging, waardoor mensen soms jaren gevangen zitten.

Er zijn 10 reacties

 1. Saida
  17 oktober 2005 om 11:34 uur.

  Het probleem van Wilders is Wilders zelf en ik vind het sneu voor hem dat hij het zelf niet in ziet.
  De pure moslim streeft naar de zegeningen van Allah en leeft voor het hiernamaals. De pure moslim heeft dus totaal geen boodschap aan Wilders.
  Ik moet ook erbij zeggen dat ik mensen die aanslagen willen plegen op Wilders AHA of de moordenaar van Theo van Gogh niet zie als aanhangers van de pure islam. Want als je parasieten zoals Wilders en AHA ziet als gevaar voor de islam vind ik een grote belediging voor de Islam in het algemeen en voor moslims in het bijzonder. Ik heb grote vraagtekens bij je iman als je zulke miezerige laag bij de grondse bloedzuigers ziet als een gevaar voor de Islam.
  Als jij zulke figuren zo belangrijk maakt hoe klein is je geloof in Allah dan niet? Dan is jouw ego naar mijn mening duidelijk groter dan je iman.

  De enige die Wilders treft is de moslims die hij juist voor zichzelf probeert te winnen. De moslims die zich graag aan willen passen en eventueel zelfs zichzelf verloochenen voor de ‘zegeningen’ van hun meesters op aarde , of hun ego. Maar vroeg of laat zien ook deze hun meesters op aarde voor wat ze zijn en kiezen zij ook voor hun enige echte Heer en Meester Allah Soub7anahoe.
  Alle wegen leiden uit eindelijk naar Allah.
  Voor degene die dwalen zijn juist de Wilders verkeersborden die wijzen naar Allah.

  Maar hoe ziet Wilders het zelf:
  Weet hij dit en maakt hij juist gebruikt hij de vijanden van de Islam?
  Want hoe meer moslims hoe meer weerstand.Dus een soort marktwerking.
  Een hete zomer kan je niet stoppen beter ga je ijsjes verkopen

  Of
  Is hij zo overtuigd van zijn blanke superieuriteitswaan dat hij werkelijk denkt indruk te maken op moslims en dat moslims voor hem moeten kiezen en buigen? Zo van:’ Vergeet Allah jullie hebben pas een probleem als ik WIlders boos wordt’

  Dus is Wilders gemeen maar sli?
  Of Wilders gemeen maar heel erg dom?

 2. Mo
  17 oktober 2005 om 12:45 uur.

  Wilders is Wilders. Die eikel moet je gewoon laten praten. Hij isoleert zichzelf wel met zijn uitspraken. De meeste (hollandse) mensen vinden hem ongenuanceerd. Hij heeft het alleen over de moslims en hoe eng ze wel niet zijn. Alsof dat het grootste probleem van Nederland is. Ik zie geen één volksvertegenwoordiger optreden tegen de almaar stijgende kosten in dit land (ziekenfondsverzekering, benzine icm kwartje van Kok, jaarlijkse exorbitante stijging van de gemeentelijke lasten, enz. enz.).
  Over Wilders dient men zich niet druk te maken. Niemand neemt hem (en zijn kapsel) serieus getuige de 1 zetel wat hij nu zou behalen zou er verkiezingen zijn. (Bron:Politieke Barometer/ week 41 – 14 oktober 2005 )

 3. Malcolm X
  17 oktober 2005 om 05:06 uur.

  Hij wil alleen stemmen trekken van de rascisten.
  Misschien heeft hij ook een Marokkaanse huisslavinnetje.

 4. hammy
  17 oktober 2005 om 05:23 uur.

  oooh is wilders weer zielig aan het doen mischien dat een andere pruik je meer stemmen oplevert stinkert

 5. Toth
  17 oktober 2005 om 06:10 uur.

  Volgens mij zou Wilders er goed aan doen eens Amnesty en HRW, alsmede de rapporten van B’Tselem en andere organisaties eens na te lezen over het Israëlische systeem van administratieve detentie. Maar aan de andere kant ben ik het met de inschatting van Mo eens dat als je idioten laat zwetsen, ze zichzelf vanzelf naar het afvoerputje dweilen.

 6. yassir
  18 oktober 2005 om 01:52 uur.

  Nederland zonder immigratie betekent Nederland zonder Brussel. Nederland zonder Brussel betekent Nederland zonder regering. Nederland zonder regering betekent Nederland waarin Wilders de premier is !!

 7. Youssef
  18 oktober 2005 om 08:50 uur.

  Heeft die Wilders niks anders te doen dan Moslims beledigen?!??!!? ik snap t niet echt, is hij een politicus of wat precies?!?!?!?
  Maar ja, het is allemaal ons schuld als Moslims dat wij zo een eikel laten zeggen wat hij wil, waar gaat het nou om bij hem eigenlijk??!?! die heeft geen concrete plannen, geen serieus politieke agenda, helemaal niks, al zijn punten zijn gebaseerd op het verroten van het Moslimsleven, wat onzin allemaal!!!
  Misschien had Mohamed B gelijk met zijn moord op Theo van Ghog, ook al ik niet mee eens was maar ja…
  Kortom, NL is kloot aan het worden, is geen gunstige land meer om te leven, is geen land meer waar religies kunnen gerespecteerd worden, een land waar je niet meer in rust kunt leven, waar je ALLOCHTOON wordt benoemd ook als je NEDERLANDER bent, een land van ongelijkheid….

 8. Djinn
  18 oktober 2005 om 03:45 uur.

  Hamdoelaah broeders, je moet zulke lui als Wilders gewoon negeren, dat is echt het belangrijkste

 9. koen
  18 oktober 2005 om 08:39 uur.

  Ik heb nieuws voor jullie jongens: de meeste Nederlanders vinden Wilders een extremist. Die gaat het bij de verkiezingen dus echt niet zo geweldig doen. Waar we in Nederland alleen niet zo dol op zijn is bedreiging met de dood vanwege je standpunt. Hoe vervelend je dat ook vind, je moet het wel mogen zeggen.

 10. Teddy
  24 oktober 2005 om 06:46 uur.

  Een paar jaar geleden liep anders iedereen in nederland blind achter een relnicht met hondjes in een Daimler aan.

Plaats je reactie