MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Thema-avond Marokkaanse invloeden

24 oktober 2005 | in Kunst, Muziek | Reageer

Voor iedereen die belangstelling heeft voor Marokkaanse invloeden op Nederlandse kunst en cultuur, is er donderdagavond 27 oktober 2005 van 19.30 tot 22.30 uur een thema-avond bij World Art Delft. Onderwerp van deze avond is Hybride kunst – Levert de ontmoeting tussen culturen nieuwe kunstvormen op?

In een avondvullend programma geven beeldend kunstenaar Amel Bouazizi, Charlotte Huygens van het Wereldmuseum en de rockband Elfi Jarz vanuit hun ervaring antwoord op deze vraag. Mohammed Benzakour (columnist) presenteert deze avond. Meer informatie: www.marokkaanseinvloeden.nl

Plaats je reactie