MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duiveluitdrijvers voor de rechter

25 oktober 2005 | in Maatschappij | Reageer

In België is vorige week de rechtzaak begonnen tegen drie mannen die de 23-jarige Latifa Hachmidie hebben mishandeld. Het meisje overleed nadat een aantal mannen probeerden de duivel bij haar uit te drijven.

Volgens het Algemeen Dagblad zijn de hoofdverdachten de zelfverklaarde imam Xavier Meert (28), zijn 53-jarige goeroe en koranleraar Abdelkrim Aznagui en Latifa’s echtgenoot Mourad Mazouj.

Plaats je reactie