MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rapper Yes-R start Nationaal Schoolontbijt

25 oktober 2005 | in Maatschappij, Muziek | Reageer

Novum meldt dat de Marokkaanse rapper Yesser Roshdi oftewel Yes-R volgende week dinsdag de aftrap geeft van het ‘Nationaal Schoolontbijt‘. Het evenement wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de Stichting Bakkerij Imago. De stichting wil het belang van een goed ontbijt onder de aandacht brengen van scholieren, ouders en leerkrachten. Vorig jaar deden ruim tachtig basisscholen mee. De Amsterdamse rapper brengt op een basisschool in Almere een ontbijtrap ten gehore, waarna hij met de leerlingen aan de ontbijttafel schuift. De 18-jarige Yes-R scoorde dit jaar samen met zijn neef Ali B. een hit met ‘Leipe mocro flavour’. Het debuutalbum van Yes-R, ‘Mijn pad’, ligt sinds augustus in de winkels.

Plaats je reactie