MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun in voorselectie Marokko

01 november 2005 | in Sport | 1 Reactie

De Marokkaanse bondscoach Philippe Troussier heeft Feyenoorder Ali Boussaboun opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal. Marokko bereidt zich tussen 7 en 16 november in Frankrijk voor op de Afrika Cup, die in januari en februari 2006 wordt gespeeld. Tijdens de traintrainingsstage werkt Marokko op dinsdag 15 november a.s. een oefenduel af met Kameroen. Volgens de clubsite zal Boussaboun geen wedstrijden missen van Feyenoord.

Er is 1 reactie

  1. Maghreb Magazine » Marokkaanse coach zoekt nieuw bloed
    05 november 2005 om 12:41 uur.

    […] De kersverse voetbalcoach van Marokko, Philippe Troussier, is op zoek naar nieuw bloed voor zijn team. Hij wil daarom alle spelers die buiten Marokko voetballen en de potentie hebben om mee te doen aan de Afrika Cup, ontmoeten en beter leren kennen. Troussier heeft al vier nieuwe spelers opgeroepen voor training in Frankrijk, namelijk middenvelder Mounir Obbadi, verdediger Youssef Rabeh, Kharbouchi Abdellah en Kamel Shafni. Met 34 deelnemers zijn de Atlas Lions zich aan het voorbereiden op de oefenwedstrijd tegen Kameroen op 15 november a.s. Uiteindelijk zal de lijst moeten bestaan uit 20 spelers. Tegen de BBC zei de Fransman dat hij zijn voorganger Badou Zaki danbaar is, omdat die een stevige fundering voor een sterk nationaal elftal heeft achtergelaten. […]

Plaats je reactie