MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koninklijk paar bezoekt Marokko

01 november 2005 | in Maatschappij | 3 Reacties

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima brengen van zondag 13 tot en met woensdag 16 november een bezoek aan Marokko. Het bezoek vindt plaats in het kader van 400 jaar Nederland-Marokko. Het programma is gericht op waterbeheer, microkrediet en cultuur. In het gezelschap van de Prins en Prinses reizen twaalf jongeren mee op uitnodiging van FORUM, het landelijke expertisecentrum op het gebied van multiculturele ontwikkeling. De Prins is samen met de Marokkaanse Koning beschermheer van de Stichting Nederland-Marokko.

Er zijn 3 reacties

 1. Saida
  01 november 2005 om 03:53 uur.

  Ik dacht dat Mo6 naar Nederland zou komen.

 2. samadie
  01 november 2005 om 07:53 uur.

  er was ooit sprak van dat het nl parlement het net toe stond van in marocco zijn er geen mensen rechten etc..
  mar poetin mag wel komen??? soms snap ik niet veel van de politici in EU

 3. Amsterdammer
  03 november 2005 om 03:43 uur.

  en dan hebben we het nog lang niet over China en de onderzeeers die toen niet geleverd mochten worden vanwege de mensenrechtenschendingen.
  Cohen die nodigt binnenkort wat grote zakenmensen uit Rusland, hoorde ik op het nieuws. Is je vraag hiermee misschien beantwoord.

Plaats je reactie