MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samir A. plande aanslag op vliegtuig

05 november 2005 | in Maatschappij | 4 Reacties

Samir A., de terreurverdachte die drie weken geleden door de politie werd gearresteerd, wilde op Schiphol een aanslag plegen op een vliegtuig van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al. Deze informatie is afkomstig van een informant van de Amsterdamse politie. Dat blijkt uit het strafdossier dat ten grondslag ligt aan de aanhouding van de zeven terreurverdachten op 14 oktober, dat Nova heeft ingezien.

Eerder werd al bekend dat Samir en zes anderen plannen beraamden voor een aanslag op politici en een overheidsgebouw. Nova beschikt ook over de tekst van het testament van Samir, dat bij een huiszoeking is gevonden. Daarin kondigt hij aanslagen op de regering en het Nederlandse volk aan. Op Planet Internet meer hierover.

Er zijn 4 reacties

 1. Toth
  05 november 2005 om 08:44 uur.

  Ik wil ook bekennen. Toen ik een jaar of 14 was had ik plannen om Friesland onder water te zetten. Ik had hiervoor een uitgebreid plan opgesteld en was al bezig voor het sparen voor mijn eerste graafmachine.
  Ik heb zelfs onderdelen voor een pomp ontvreemd uit een oude leegstaande fabriek en gereedschap uit het schuurtje van mijn vader. Sinistere onderdelen van het plan bestonden uit het op transport zetten van Friezen naar Ameland om aldaar te worden verwerkt tot hondenkoekjes, maar deze zijn tot op heden nog nooit volledig uitgewerkt.
  De reden dat de AIVD nooit achter mijn snode plannen is gekomen is omdat ik het niet van hun heb.

 2. Saida
  05 november 2005 om 01:00 uur.

  ‘De reden dat de AIVD nooit achter mijn snode plannen is gekomen is omdat ik het niet van hun heb. ‘

  hahahahahaha

 3. analist
  05 november 2005 om 10:21 uur.

  Lees i.p.v graafmachine zeefje en schepje.

 4. analist
  05 november 2005 om 10:23 uur.

  Bij de action zijn de hondekoekjes 79 eurocent, dat maakt je plan economisch onhaalbaar.

Plaats je reactie