MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wereldkinderfestival tourt in Marokko

05 november 2005 | in Kunst | Reageer

In November is het zover: het Wereldkinderfestival gaat op tour door Marokko! Tussen 17 en 27 november zijn er optredens in Rabat-Bouznika, Agadir en Oujda, van o.a. Circus Rotjeknor uit Rotterdam, Souk Circus (de beste acrobaten van Sidi Ahmed ou Moussa) en Wakha Wakha (de beste jonge dansers, zangers en muzikanten,8 tot 18 jaar, uit de provincie van Agadir).

Het Wereld Kinderfestival is een uniek evenement voor, door en met kinderen uit binnen en buitenland. Dankzij de combinatie tussen educatie, wereldmuziek en podiumkunsten en de landelijke spreiding, bereikt het festival vele Nederlandse en Belgische schoolkinderen en veel geïnteresseerden in unieke jeugdproducties uit veelal niet-westerse landen.

Plaats je reactie