MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amazigh muziekfestival: Ourar D’Amazigh

06 november 2005 | in Muziek | 1 Reactie

Op zaterdag 19 november 2005 organiseert Stichting Biya in samenwerking met Podium Mozaïek een Amazigh muziekfestival: Ourar D’Amazigh. De eerste editie staat in het teken van Wahid Thaziri. Een Amsterdamse band met hun roots in Marokko. Het afgelopen jaar hebben ze flink van zich laten horen, onder andere tijdens Oerol Festival, Amsterdams Popprijs (finalist), Sail2005 en in diverse radio en tv uitzendingen. Hun eerste CD met de titel Thajit (de droom) zal tijdens Ourar D’Amazigh gepresenteerd worden.

Voorafgaand aan deze presentatie wordt het publiek getrakteerd op een uniek concert van Imetlaâ en Walid Mimoun. Gastoptredens zijn er van Jan Wouter Oostenrijk, Peter Huber en MC Amaghrabi. Amar El-ajjouri een opkomend komedie talent neemt de presentatie voor zijn rekening.

Zaterdag 19 november aanvang vanaf 19.00 uur in Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191 te Amsterdam. Elk 2e kaartje is gratis. Kaarten zijn telefonisch verkrijgbaar: 020-5800381 en op 19 november aan de deur. Informatie is te vinden op www.stichtingbiya.nl

Er is 1 reactie

  1. Amqra
    07 november 2005 om 02:49 uur.

    Leuk initiatief en goede artiesten, wordt vast een succes!

Plaats je reactie