MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko doet mee met satellietenproject

08 november 2005 | in Media | Reageer

De Europese Commissie meldt vandaag, dat Marokko zich heeft aangesloten bij het Europese satellietenproject ‘Galileo’. Marokko, dat de overeenkomst vanmdaag tekende, is daarmee het vijfde land van buiten de Europese Unie dat meedoet. Het satellietenproject gaat zorgen voor GPS-navigatie voor auto’s, schepen en andere toepassingen. Het Europese systeem zou nauwkeuriger zijn dan het huidige Amerikaanse GPS. De andere niet-Europese landen die naast Marokko meedoen zijn China, India, Oekraïne en Israël.

Plaats je reactie