MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongeren mee naar Marokko

10 november 2005 | in Maatschappij | Reageer

Zeven jongeren van 18 tot en met 23 jaar (voor de helft van Marokkaanse origine) maken volgende week in het kielzog van prins Willem-Alexander en prinses Máxima een reis naar Marokko. De jongeren zullen enkele programmaonderdelen van het paar bijwonen en ook gesprekken voeren met het prinselijke stel. Ook praten ze met leeftijdsgenoten meldt RTL Nieuws. De reis ‘met’ het paar is een idee van het hof, het Oranje Fonds (een fonds voor integratie waarvan de prins en prinses beschermpaar zijn) en en Forum, het instituut voor multiculturele ontwikkeling.

De Prins en Prinses worden zondag 13 november op het vliegveld in Marrakech ontvangen door Zijne Koninklijke Hoogheid, Prins Moulay Rachid van Marokko. Het bezoek van het paar staat in het teken van de viering van 400 jaar Marokko-Nederland. Het programma is gericht op waterbeheer, microkrediet en cultuur.

Plaats je reactie