MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Debat: is de Franse intifada besmettelijk?

14 november 2005 | in Maatschappij | 1 Reactie

Na de rellen de afgelopen twee weken in de Franse voorsteden, organiseert Emcemo op 18 november een debat over de oorzaken van de opstanden, de overeenkomsten en de verschillen tussen Nederland en Frankrijk wat betreft immigratie en het integratieproces. Ook is er aandacht voor de wijze waarop de problematiek in beide landen geislamiseerd wordt.

Inleidingen worden gegeven door Abdou Menebhi, voorzitter van Emcemo en de Franse socioloog Laurent Chambon. Hierna vindt er een discussie met de zaal plaats.
Datum: 18 november
Tijd: 19:30 uur
Plaats: Emcemo 2e oosterparkstraat 77 hs, Amsterdam

Er is 1 reactie

  1. appie
    14 november 2005 om 07:57 uur.

    sjonge jonge jonge heey…ze willen hoe dan ook die rellen hierzo hebben. Kunnen ze altijd zeggen; zie je wel!….die gassies willen niet integreren. Ya stelletje sukkels en dat die halfgare menebhi zich laat gebruiken…ongelofelijk. Die jongens hebben gewoon een meissie nodig die kunnen ze helaas niet krijgen omdat ze de disco niet in mogen.

Plaats je reactie