MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fans van het Marokkaanse koningshuis

14 november 2005 | in Media | Reageer

Het televisieprogramma Man Bijt Hond van de NCRV, zal vandaag aandacht besteden aan mensen die fan zijn van het Marokkaanse koningshuis. Dit naar aanleiding van het bezoek van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima aan het Marokkaanse koningshuis. Sami Kaspi volgt het staatsbezoek aan Marokko op de voet. In de uitzending zal hij iets vertellen over zijn gevoel voor het koningshuis. Man bijt hond: 19:00u Ned 1

Plaats je reactie