MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan Dghoughi winnaar Warandecross

14 november 2005 | in Sport | 1 Reactie

Issa Dghoughi is winnaar geworden van de Warandecross. De Marokkaan legde de 10.000 meter in Tilburg af in 29.44 en was daarmee 14 tellen sneller dan de Fransman Irba Lakhal. Beste Nederlander was Patrick Stitzinger. Hij werd negende op driekwart minuut van Dghoughi.

Bij de dames ging de overwinning naar de Hongaarse Aniko Kalovics. Ze leidde van start tot finish en liep de cross over 6.200 meter in 19.50. Adrienne Herzog werd zesde in 20.32 en was de beste Nederlandse deelneemster. Het parkoers van de Warandecross is op 11 december ook het decor van de EK.

Er is 1 reactie

  1. fatima elyousfi
    16 november 2005 om 09:03 uur.

    salu tu ne va pas venir téléphone moi vite je t’atend

Plaats je reactie