MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prinselijk paar aangekomen in Marokko

14 november 2005 | in Maatschappij | Reageer

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn gisteravond aangekomen in Marrakech, waar ze tot en met woensdag zullen blijven om de vierhonderd jaar van betrekkingen met Marokko te vieren. Ze werden op het vliegveld onder grote belangstelling van de Marokkaanse pers verwelkomd door prins Moulay Rachid, de broer van koning Mohammed VI.

Maandag ontmoet Willem-Alexander koning Mohammed VI, prinses Máxima bezoekt tegelijkertijd zijn echtgenote, prinses Lalla Salma. Het prinselijk paar zal nu mogelijk om aandacht in de Marokkaanse media moeten wedijveren met onder anderen Martin Scorsese en Catherine Deneuve, bezoekers van het nu lopende Marrakech International filmfestival.

Plaats je reactie