MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Coolpolitics op Blacksoil met Raymzter

23 november 2005 | in Amusement | Reageer

Vrijheid of veiligheid? Tijdens het laatste Coolpolitics debat van dit jaar ontdekken Jan Jaap van der Wal en Sander Lantinga verschillende manieren van overleven in een grote stad als Rotterdam. Gaat het om overleven of is het wonen in een grote stad een way of life? Kathalijne Buitenweg (Groenlinks), Ted Langenbach (artistiek directeur Now & Wow) en rapper Raymzter gaan erover in debat met gasten en publiek tijdens hiphopfilmfestival Blacksoil op zondag 27 november om 15.30u in Rotterdam.

Rotterdam is een mini-jungle waarin je zakkenrollers, junks, verkeer, rotzooi en politie moet verdragen. Wat voor de één een jungle is, is voor de ander een vrijstaat: voor geweld en criminaliteit, maar ook voor creativiteit en kunst. Jongeren, kunstenaars en politici debatteren over de schoonheid en de gevaren van jungle Rotterdam.

Het debat wordt geregistreerd door MTV en uitgezonden op donderdag 15 december, 21.30 uur. Onno Klein verzorgt de visuals.

Plaats je reactie