MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Prinses opent Maroc Plus

24 november 2005 | in Economie | Reageer

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Lalla Meryem van Marokko zal op woensdag 30 november a.s. om 19.00 uur de manifestatie ‘Maroc Plus’ officieel openen. Tijdens dit evenement staat het versterken van de culturele en zakelijke banden tussen Marokko en Nederland centraal. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Lalla Meryem.

‘Maroc Plus’ wordt gehouden van 1 tot en met 4 december a.s. in Ahoy Rotterdam. Onderdelen van deze beurs zijn onder andere ‘Business to Business’ gericht op de zakelijke bezoekers, een Marokkaanse Souk en de tentoonstelling ‘3000 jaar kunst en geschiedenis van Marokko’. De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Foundation Hassan II. Deelnemers en exposanten aan de beurs zijn afkomstig uit Marokko, Nederland en enkele West-Europese landen.

Plaats je reactie