MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil hulp EU tegen illegale immigranten

24 november 2005 | in Maatschappij | Reageer

Marokko wil hulp van de Europese Unie bij de bestrijding van illegale immigratie. De Marokkaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Taib Fassi Fihri zei dinsdag in Brussel dat het terugdringen van de illegale immigratie een zeer kostbare zaak is.

De Europese Unie heeft al 40 miljoen euro toegezegd voor de versterking van de grenscontroles in Marokko, maar minister Fassi Fihri zei dinsdag na een ontmoeting met de EU-ministers van Buitenlandse Zaken in Brussel dat zijn land nog steeds wacht op het geld.

Plaats je reactie