MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Haagse moslimjongeren geronseld

26 november 2005 | in Geloof | Reageer

In Den Haag worden sinds vorige week drie jonge moslims vermist. Hun ouders vrezen dat de jongens, twee Marokkanen van 18 en 19 jaar en Turk van 21, zijn geronseld voor de jihad in Irak.

Volgens de AIVD zijn op dit moment “enkele tientallen” Nederlandse jihadstrijders actief in Irak, Afghanistan en Tsjetsjenië. De dienst kan niet zeggen of dat ook geldt voor de drie jongens uit Den Haag zijn. Onderzoek moet dat uitwijzen. De AIVD neemt de zaak wel heel serieus meldt het NOS Journaal.

Plaats je reactie