MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zandkastelen bouwen in Marokko?

29 november 2005 | in Economie | Reageer

Marokko verheugt zich de laatste jaren in een toenemende interesse van investeerders en ondernemers. Zeker nu de betrekkingen tussen Nederland en Marokko hun 400-jarig bestaan vieren, is de belangstelling groot. Nu,
in het kader van Visie 2010 (zie onder), ook een aantal belangrijke drempels zijn weggenomen, zal de belangstelling naar verwachting snel groeien. Reden voor HIC Marokko om op 1 december 2005 een seminar te organiseren over dit onderwerp.

Tijdens het seminar wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mogelijkheden die er zijn voor ondernemers en investeerders op het gebied van toerisme in Marokko. Het (gratis) seminar bestaat uit een drietal workshops met als doel om de deelnemers een beter beeld te geven van de toeristische sector. Daarbij komen de financiële mogelijkheden aan bod, maar bijvoorbeeld ook projecten die interessant kunnen zijn voor
(startende) ondernemers. Vanuit Marokko zullen het Ministerie van Toerisme, de Agence pour le development de Region Oriental en een aantal projectontwikkelaars, waaronder Fadesa, aanwezig zijn. Daarnaast zullen Nederlandse ondernemers (m/v) die zich gevestigd hebben in Marokko, hun
ervaringen delen.

Zandkastelen bouwen in Marokko? …Kansen in Toerisme.
Gratis seminar voor ondernemers, 1 december 2005, Ahoy’, Rotterdam

Plaats je reactie