MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahoy in Marokkaanse sfeer

30 november 2005 | in Economie | 2 Reacties

Van donderdag 1 t/m zondag 4 december brengt Marokko in Ahoy! Het is voor het eerst dat in Nederland een Marokkaanse vakbeurs wordt georganiseerd. Maroc-Plus is enerzijds een vakbeurs waar Marokkaanse producten en diensten centraal staan en anderzijds een groot publieksevenement waar de bezoekers echte Marokkaanse sferen zullen beleven. Maroc-Plus wordt georganiseerd in het kader van 400 jaar betrekkingen tussen Nederland en Marokko en zal met deze beurs de culturele maar vooral de zakelijke banden tussen beide landen een nieuwe impuls voor de toekomst geven.

Het “Business to Business” gedeelte van Maroc-Plus is een plaats waar agenten, importeurs, groothandel en detailhandel kennis kunnen opdoen over Marokkaanse producten en ondernemingsmogelijkheden in en met Marokko. Zo komen bijvoorbeeld het bankwezen, het vastgoed en Marokkaanse vliegmaatschappijen aan bod.
De Souk wordt voor de bezoekers een feestelijke belevenis en biedt een ongekend groot aanbod aan Marokkaanse producten: van Berber sieraden en traditionele kledij tot high tech en toerisme, van keramiek en kunst tot culinaire hoogstandjes. Verschillende optredens zullen te zien zijn, variërend van artisanale demonstraties tot dans en muziek. Marokko komt echt tot leven in Ahoy!

Er zijn 2 reacties

 1. jolanda geerse
  09 januari 2006 om 03:01 uur.

  beste mensen,

  Zeer binnenkort wil ik een marokkaanse maaltijd bereiden. Daarvoor heb ik ingelegde citroenen nodig. Waar kan ik deze kopen?

 2. lina
  16 juli 2006 om 05:51 uur.

  hey ik wil en jellah ba kopen maar ik wil eerst fotos zien kunnen jullie mij helpen om en paar jellabas ik fotos doortesturen naar mijn msn en liefts met prijzen

Plaats je reactie