MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Marcouch legt functie neer

01 december 2005 | in Politiek | 1 Reactie

Bestuurslid en woordvoerder Ahmed Marcouch van de Unie van Marokkaanse Moskeeën Amsterdam en Omstreken (UMMAO) legt zijn functie neer. Hij is maandag gekozen als lijsttrekker voor de PvdA in Slotervaart. Marcouch, van oudsher politieman, later procesmanager jeugdbeleid in Zeeburg/ Oost-Watergraafsmeer, zet zich in voor de emancipatie en participatie van met name jongeren. Hij wil bruggen bouwen tussen de Nederlandse en moslimgemeenschap. Om belangenverstrengeling te voorkomen stopt Marcouch per direct bij de UMMAO, aldus AT5.

Er is 1 reactie

  1. Amsterdammer
    01 december 2005 om 04:20 uur.

    Heb weer vertrouwen in de politiek. Mijn stem heb je.

Plaats je reactie