MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans slachtoffer zwaar bewaakt

01 december 2005 | in Maatschappij | 1 Reactie

Een van de slachtoffers van een schietpartij in een café in Rotterdam, wordt in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam zwaar bewaakt. Agenten met automatische wapens zien toe op de veiligheid van de patiënt. De zwaargewonde Marokkaanse vrouw is op papier de eigenaresse van de horecagelegenheid. De zakenvrouw, die ook een kapperszaak in Rotterdam bezit, werd geraakt door vijf kogels uit een automatisch wapen.
De vrouw raakte zwaargewond en is nu een belangrijke ooggetuige. Dat heeft de politie in Rotterdam donderdag bevestigd. Een woordvoerder wil niet meer zeggen over de zaak. Het onderzoek duurt onverminderd voort.

Door de schietpartij vielen bijna twee weken geleden drie doden. De schietpartij had plaats in café Inn & Out aan de Schiedamsesingel in het centrum van de stad. De barman en beheerder van de zaak, een 34-jarige man van Kaapverdiaanse afkomst en twee klanten, een 43-jarige man uit Diemen en een 26-jarige vrouw uit Rotterdam, vonden de dood. Twee mensen raakten gewond.

Er is 1 reactie

  1. Nordin
    01 december 2005 om 02:09 uur.

    Heel toevalig ken een van de vrouwen. De vraag is welke van hun is nou overleden? Mohim, de onderwereld is meedogenloos en een vrouw stelt dan ook niets voor als het gaat om “bizniz”.

    Dus jongens en meisjes, beter gaan jullie studeren en leid een normaal leven.

    Peace!

Plaats je reactie