MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse prinses enthousiast ontvangen

01 december 2005 | in Maatschappij | Reageer

Met honderden waren Marokkanen gisteren uit heel Nederland, en zelfs België, op de Marokkaanse prinses Lalla Meryem (zus van de Marokkaanse koning Mohammed VI) in Ahoy afgekomen. Een bijzondere gebeurtenis, omdat nog nooit eerder een lid van het Marokkaans koningshuis zich zo onder de hier wonende Marokkanen begaf.

Hoe bijzonder het bezoek van de prinses ook is, het liefst zien de Nederlandse Marokkanen Mohammed VI zelf naar Nederland komen, aldus het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie