MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse buurtfeesten in Den Bosch

02 december 2005 | in Amusement, Maatschappij | 1 Reactie

In het kader van de viering van 400 jaar relatie tussen Marokko en Nederland organiseren Marokkaanse wijkcomités deze maand in Den Bosch vijf buurtfeesten. “We sluiten hiermee ’400 jaar Marokko-Nederland’ af. Ook in andere Brabantse steden worden dergelijke buurtfeesten gehouden”, zegt B. Settout van het Marokkaans Platform in het Brabants Dagblad.

Het eerste feest, aanstaande zondag van 14 tot 17 uur in buurthuis De Zuiderster in de Gestelsebuurt, is een vrouwenfeest. Het weekeinde van 16, 17 en 18 december staat vervolgens helemaal in het teken van Marokko.
Vrijdag 16 december is het van 17 tot 20 uur feest in Brede Bossche School De Hambaken. Op zaterdag 17 december zijn er van 10 tot 14 uur sport- en ontmoetingsactiviteiten in Den Bosch Oost. Die dag is het van 13 tot 17 uur feest in De Helftheuvel, met aandacht voor de culinaire kanten van Marokko. Op zondag 18 december is het feest van 13 tot 17 uur in het Educatief Centrum in Hintham, met aandacht voor Marokkaanse cultuur.

Er is 1 reactie

  1. sopolotic
    05 december 2005 om 08:25 uur.

    ik ben op die feesten geweest echt om te huilen jong , de organisatie gaat zich echt alleen maar om winst maken en verder boeit het hun niet dat jij 2 euro!!! moet betalen voor een cola wat ook nog van de lidl en aldi is en dat zijn nog moslims
    laygla

Plaats je reactie