MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stem op Ali B. of Ahmed Aboutaleb

02 december 2005 | in Media | 6 Reacties

De redactie van de Volkskrant heeft een shortlist voor de verkiezing van Nederlander van het Jaar samengesteld. De lijst met 50 namen kent drie allochtonen waaronder de Marokkaanse rapper Ali B. en politicus Ahmed Aboutaleb. Tot en met 21 december kunnen bezoekers stemmen op hun favoriet. Op de site van de Volkskrant kun je de actuele tussenstand zien en je stem uitbrengen. Op 23 december wordt de definitieve winnaar bekend gemaakt.

Er zijn 6 reacties

 1. hassan
  04 december 2005 om 05:19 uur.

  okay zal wel

 2. annisa
  05 december 2005 om 09:33 uur.

  ali .b omdat het een toffe gast is en hij verdient het echt en ik hoop dat hij wint omdat hij voor iedereen respecht heeft hij verdient het gewoon hij heeft het in zicht om de beste nederlander van het jaar te zijn afzender:annisa

 3. asma
  05 december 2005 om 09:34 uur.

  ali.b omdat hij goed kan rappen

 4. Bouchra
  06 december 2005 om 08:50 uur.

  Ali B hij is de beste

 5. ashantie
  13 december 2005 om 11:21 uur.

  ey ali b je bent de beste van de wereld ook dat je een lekeer ding ebnt en dat ik je leuk vind en omdat je lief bent op tv en zoals ik dat zie okej doei
  ashatie -xxx-

 6. salma
  30 mei 2006 om 11:47 uur.

  salma zei mei ge zij ne toffe en groetjes salma

Plaats je reactie