MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse zanger Hajib in Meervaart

03 december 2005 | in Muziek | 3 Reacties

Hajib uit Casablanca is de populairste Marokkaanse vertolker van de Shikaatmuziek, de blues van Marokko. De muziek, vaak ondersteund door een klagende viool is buitengewoon meeslepend en de teksten gaan over zaken als liefde, verdriet en vooral (on)geluk. Hajib zingt met zijn hoge, emotioneel geladen stem naast nieuw werk ook eeuwenoude overleveringen.

Zaterdag 3 december 2005 – 20:30 – De Meervaart – blauwe zaal – Amsterdam – Wereldmuziek
Tickets: 18 euro (incl. garderobe en pauzedrankje)

Er zijn 3 reacties

 1. selmia
  02 maart 2007 om 01:18 uur.

  sinds wanneer komt hajib uit casa hij komt uit rabat…………….
  please bij het schrijven van een artilkel schrijf dan ook de juiste gegevens volgende keer…

  Beslamma

 2. kim
  27 februari 2009 om 04:47 uur.

  julie zijn dus niet tevertrouwen ik vint DIT een chips site ik had dit bijna geloofd maaar ik kijk oook altijd naar de reackties ik ben van het kinder site REACTIEC de site hoe die heet zet ik er even niet voor julie bij (sorrie voor de site van mij )ik vind juliee erghooren jullie mij .LEES DIT MAAR GOED DOOR

  groeten kim

 3. kim
  27 februari 2009 om 04:50 uur.

  julie zijn dus niet tevertrouwen ik vint DIT een chips site.
  Ik had dit bijna geloofd maar ik kijk oook altijd naar de reackties
  ik ben van het kinder site hoe die heet zet ik er even niet voor julie bij.
  ik vind julie erghooren jullie mij .LEES DIT MAAR GOED DOOR.

  groeten kim

Plaats je reactie