MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Flop dreigt voor Belang-trip Marokko

05 december 2005 | in Politiek | 1 Reactie

Eind deze week moest een vierkoppige delegatie van Vlaams Belang (Frank Vanhecke, Filip Dewinter, Marie-Rose Morel en Gerolf Annemans) in Rabat een persconferentie geven om uit te leggen dat Marokkanen maar beter niet naar België komen. Maar van de ambitieuze plannen is haast niets meer over. De partij plande onder meer een gesprek met Nouzha Chekrouni, Marokkaans minister belast met landgenoten in het buitenland, en Hassan Amrani, de gouverneur van Rabat, vastgelegd. Koning Mohammed VI en parlementsvoorzitter Abdelwaha Radi reageerden niet op het verzoek om een audiëntie voor Vlaams Belang. Chekrouni ziet nu het ,,nut of de opportuniteit” van de ontmoeting niet langer in. Eerder werd de trip al met een dag ingekort.

Er is 1 reactie

  1. sopolotic
    05 december 2005 om 08:15 uur.

    wel jammer dat ze niet komen , dan hadden de marokanen hun paspoorten kunnen jatten en hadden ze een paar maanden kunnen blijven wonen in marokko , en dan zouden ze weten waarom marokanen wel moeten naar europa

Plaats je reactie