MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Muziek en literatuur uit NL in Marokko

06 december 2005 | in Amusement, Kunst, Muziek | Reageer

Van 8 tot en met 11 december is het vervolg van ‘Art en Tour Pays-Bas Maroc’ in Rabat (Marokko). Eerder dit jaar vonden in Marrakech al Nederlandse culturele activiteiten plaats ter gelegenheid van de viering 400 jaar betrekkingen tussen Nederland en Marokko. Het ‘Art en Tour Pays-Bas Maroc’ programma omvat muziek, literatuur en beeldende kunst en geeft het interculturele karakter van de kunsten in Nederland anno 2005 weer.

Op www.sica.nlbeschrijven staatssecretarissen Nicolaï en Van der Laan, George Lawson (SICA), Dj Saïf en Jeanneke den Boer (intendante FAPK) hun ervaringen in Marrakech. Op het weblog doen vanaf 9 december ook auteur Abdelkader Benali, correspondente en auteur Sietske de Boer en één van de musici verslag uit Rabat.

Plaats je reactie