MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bedreiging getuige in Hofstad-zaak

07 december 2005 | in Maatschappij | Reageer

De 17-jarige Malika, een belangrijke getuige in het Hofstad-proces, is vorige maand per brief bedreigd. In de brief werd Malika, die belastende verklaringen aflegde over verschillende leden van de Hofstadgroep, opgedragen haar getuigenis in te trekken of aan te passen.

Dit bleek gisteren tijdens de eerste zitting in het monsterproces tegen het vermeende terreurnetwerk in de zwaar beveiligde bunker in Amsterdam-Osdorp. In de brief, die bij Malika thuis werd bezorgd, wordt haar gevraagd of ze ‘de vloek van Allah niet vreest.’ De brief besluit met de bedreiging dat Allah haar moge leiden ‘en anders haar rug breken’. De herkomst van de brief is onduidelijk, meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie