MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Multiculturele modewinkel in Utrecht

11 december 2005 | in Amusement | Reageer

Sotra Today’s Fashion lijkt een standaard modewinkel. Maar wie verder kijkt, vindt tussen de modieuze rokjes ook hoofddoeken en traditioneel-Marokkaanse gewaden. Een mengeling van Marokkaanse, Turkse, en Nederlandse vrouwen bezoekt de winkel van Mohamed Nasr Abayazid.

Verkoopster Nermin (22) ziet vaak Nederlandse en Marokkaanse dames samen winkelen. Sotra verkoopt vrouwenkleding. „Maar,’’ zegt ze, „eens vroeg een Nederlandse man of we Kaftans -Marokkaanse gewaden- verkopen. Die hebben we alleen voor vrouwen, maar ik vind het prachtig dat hij erom vroeg’’ aldus het AD/Utrecht.

Plaats je reactie