MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders bedreigd vanuit Marokko

22 december 2005 | in Politiek | 2 Reacties

Het Algemeen Dagblad meldt dat Geert Wilders aangifte bij de politie Haaglanden heeft gedaan van een anonieme bedreiging uit Marokko. Technisch onderzoek heeft voorlopig uitgewezen dat het elektronische bericht verzonden is via een Marokkaanse ADSL-aansluiting. Een persoon die zich ’mujahied2@hotmail.com’ noemt, waarschuwt Wilders dat er nog deze maand een aanslag op hem zal worden gepleegd.

Er zijn 2 reacties

  1. Toth
    22 december 2005 om 04:48 uur.

    Oh, dus de Vries doet niet meer mee?

  2. Mohamed Tetouani
    24 januari 2006 om 02:12 uur.

    wollah mgharba zijn grappig, wilders bedreigen vanuit eigen land, mezyen

Plaats je reactie