MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dominee hekelt Rotterdamse politiek

23 december 2005 | in Politiek | Reageer

Dominee Visser van de Rotterdamse Pauluskerk heeft geen goed woord over voor de Rotterdamse politiek. Volgens Visser heeft de onlangs afgetreden wethouder en LR-lijsttrekker Marco Pastors nog nooit een boek over de islam gelezen, maar maakt hij moslims wel regelmatig zwart. „Op dat punt is hij dom. Net als Theo van Gogh dat was. Visser wilde emigreren maar vindt dat de strijd tegen Leefbaar door moet gaan. „Ik word steeds agressiever van die partij.” Pim Fortuyn noemt hij een slimme baas, maar zijn volgelingen zijn „criminele vastgoedhandelaren, rampenplannen als Michiel Smit en volslagen dommeriken als LR-fractievoorzitter Ronald Sörensen.”

In het kerstnummer van het christelijke opinieblad Volzin noemt Visser het CDA „een partij van schijtluizen.” De christendemocraten geven volgens hem te weinig tegengas aan Leefbaar Rotterdam, een partij die hij als horende doof en ziende blind bestempelt. Sinds Leefbaar Rotterdam in 2002 aan de macht kwam samen met het CDA en de VVD is in de stad „een wind gaan waaien van uitsluiting, respectloosheid en arrogantie”, vindt de hervormde predikant. „LR is een partij die op niets is gebaseerd en kent warmte noch uitgangspunten.” [Bron: Reformatorisch Dagblad]

Plaats je reactie