MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste moord van 2006 op Marokkaan

03 januari 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

De eerste geweldsdode in het nieuwe jaar is een 40-jarige Marokkaanse Rotterdammer, die gisterochtend dood in zijn woning aan de Schonebergerweg in het Nieuwe Westen werd gevonden. Familieleden, die de man met oud en nieuw nog hebben gezien, tasten in het duister over de achtergronden van diens dood. „Een heel rustige man zonder vijanden,’’ aldus de zwager van het slachtoffer. De man die alleen woonde is door geweld om het leven gekomen.

De politie wil nog niet zeggen hoe dat is gebeurd. Ook de identiteit van de man wordt nog niet prijsgegeven. „We gaan uit van een misdrijf,’’ aldus een politiewoordvoerder. „Er zijn sporen van geweld op het lichaam aangetroffen’’ meldt het Algemeen Dagblad.

Er zijn 2 reacties

  1. arie
    27 januari 2006 om 08:39 uur.

    je word ni zomaar dood gemaakt die gast had vast wel iets gedaan

  2. robert
    14 juni 2007 om 09:22 uur.

    hi all.

Plaats je reactie