MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Khalid Boudou gastspreker in Amsterdam

06 januari 2006 | in Kunst | Reageer

Op zondag 8 januari 2006 is schrijver Khalid Boudou gastspreker op het Literair Vaararrangement in samenwerking met De Openbare Bibliotheek Amsterdam. Tijdens het varen lezen of dragen diverse auteurs, gastsprekers, conservators voor uit werken terwijl er langs de in het boek omschreven lokaties wordt gevaren (bijv. het VOC-schip).

Boudou (1974) is geboren in Tamsamane, Marokko, en woont sinds jaar en dag in Tiel, dat door hem consequent wordt aangeduid als Tiel Aviv. Hij werkt momenteel als columnist bij het Algemeen Dagblad. Khalid boudou is auteur van het verfilmde boek ‘Het schnitzelparadijs’.

Prins Hendrikkade
2 uur. Retour om 15.00 uur

Plaats je reactie